SIMA Keukens - Wout van Galen

Bij SIMA-Wout van Galen houdt het niet op als u de opdracht heeft gegeven

We hebben al eerder gemeld dat het kopen van een keuken bij SIMA-Wout van Galen een feestje is. U kunt rekenen op een goed en zorgvuldig advies en een eerlijke, scherpe prijs. Maar ook als u eenmaal tot de aankoop bent overgegaan zult u verrast zijn door de service en vakkundigheid van SIMA-Wout van Galen. Want na het uitzoeken en bestellen begint voor ons 'het echte werk'. Het vakkundig plaatsen en afwerken van uw keuken.

Eigen montage ploeg

SIMA-Wout van Galen werkt met een eigen montage ploeg. Vakmensen die al vele jaren in vaste dienst zijn, en die precies weten wat er allemaal komt kijken bij het plaatsen van uw nieuwe keuken. Voor, tijdens en na het plaatsen houden zij u op de hoogte van wat er gaat gebeuren, en zorgen dat de eventuele overlast tot een minimum wordt beperkt. Zodat u na afloop tevreden kunt vast stellen dat ook het plaatsen van een keuken bij SIMA-Wout van Galen een feestje is.

Ook alle voorbereiding

Vanzelfsprekend verzorgt de eigen ploeg van SIMA-Wout van Galen indien gewenst ook voor alle voorbereidingen. Natuurlijk kunnen zij uw oude keuken verwijderen en afvoeren. Waar nodig zullen ze aan- en afvoer leidingen en elektra (ver)plaatsen. Ook kunnen zij tegelwerk, stucwerk en alle overige gewenste of benodigde werkzaamheden uitvoeren. Het feit dat SIMA-Wout van Galen Keukens onderdeel is van SIMA Installatietechniek, een specialist op het gebied van centrale verwarming en loodgieters/elektra werk en badkamers met ruim 13.000 tevreden klanten, vormt voor u een geruststellende gedachte.

Plaatst u liever zelf?

Het kan natuurlijk ook zijn dat u liever zelf uw keuken plaatst. SIMA-Wout van Galen levert in dat geval alle losse elementen indien gewenst bij u af, en controleert ter plekke of alles volledig is. Natuurlijk kunt u gaandeweg altijd bij ons terecht voor advies of, als het toch lastiger blijkt dat verwacht, assistentie bij het plaatsen.