SIMA Keukens - Wout van Galen

Ruime keuze in elk budget

De grote variatie die de SIMA huiscollectie biedt, maakt het mogelijk om voor elk budget een passende keuken te leveren.
Zoekt u een beknopte basis keuken, dan kunnen wij u al vanaf € 3.500,- verschillende mogelijkheden bieden.
Wilt u een granieten aanrechtblad, hooglans gelakte greeploze deuren en RVS accessoires? Of wilt u een landelijke keuken, met een klassieke uitstraling in roomwit of donkergroen? U mag het zeggen, de SIMA huiscollectie maakt het mogelijk.

Vakkundig advies

Naast een eerlijke scherpe prijs kunt u bij SIMA-Wout van Galen rekenen op een vakkundig en goed onderbouwd advies.
De meeste mensen kopen een keuken eens in de 20 jaar. Het zorgvuldige advies dat u bij SIMA-Wout van Galen krijgt voorkomt onplezierige verassingen en geeft u de zekerheid dat u jarenlang plezier van uw keuken zult hebben.

Voor elk wat wils in onze showroom

In onze showroom vindt u een aantal opstellingen van onze SIMA huiscollectie. De onderstaande foto's geven een goede impressie van wat u mag verwachten. De keuzes, uitvoeringen en combinatie mogelijkheden van de SIMA huiscollectie zijn vrijwel onbegrensd. Daarom hebben we, naast wat we u in de showroom kunnen laten zien, een aantal foto's van gerealiseerde keukens voor u verzameld. Deze voorbeelden kunt u bekijken onder het kopje SIMA huiscollectie.