SIMA Keukens - Wout van Galen

Welkom bij SIMA-Wout van Galen Keukens

Van harte welkom op de website van SIMA-Wout van Galen Keukens, al meer dan 32 jaar een begrip in Gouda en omstreken.

Bij SIMA-Wout van Galen Keukens is een keuken kopen een feest, geen circus. Wij nemen graag de tijd voor een goed advies en bespreken met u alle (on)mogelijkheden, zodat we ons goed kunnen verdiepen in uw wensen en eisen. En u een optimale keuze kunnen bieden die volledig past in uw budget.

Voor elk wat wils in onze showroom

In onze showroom vindt u allerlei aansprekende opstellingen. Van klassiek tot hypermodern, van landelijk en romantisch tot greeploos en super strak. Binnen elk budget kunnen wij u een uitgebreide keuze bieden. Onze eigen SIMA huiscollectie combineert Duitse topkwaliteit en een zeer uitgebreid assortiment aan een bijzonder gunstige prijsstelling.

Altijd een eerlijke en scherpe prijs

Bij ons geen onwerkelijke stuntaanbiedingen of 'alleen als u nu tekent' kortingen.
Wel kunt u bij SIMA-Wout van Galen rekenen op perfecte service en topkwaliteit voor een eerlijke en scherpe prijs. Want dat is waar SIMA-Wout van Galen Keukens voor staat, al meer dan 32 jaar.

Op deze website vindt u een impressie van onze totaal vernieuwde showroom en voorbeelden uit onze SIMA huiscollectie. Daarnaast kunt u lezen wat wij onder professionele montage, service en garantie verstaan, en vertellen we u graag wat meer over ons bedrijf.

Wij hopen u natuurlijk binnenkort in onze showroom aan de Raam 59 in Gouda te mogen begroeten.
Loop zomaar eens binnen of maak een afspraak; de koffie staat altijd klaar.


U kunt bij ons makkelijk voor de deur of in de parkeergarage bij het Q-Park Bolwerk parkeren. Op de pagina contact vindt u een handige routebeschrijving.